Eiendomsmegler Heltid/Fast Røros

Du trenger ikke drømme mer. Endelig er muligheten her. Nå kan du jobbe som megler og bo i et helt unikt naturområde med alle de mulighetene det byr på for friluftsliv og rekreasjon. Aktiv Eiendomsmegling på Tynset vil gjerne ha flere eiendomsmeglere.

Vi søker Eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig.

Aktiv i Fjellregionen søker etter Eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig til vårt kontor på Tynset. På Tynset er det et variert og spennende bolig- og fritidsboligmarked. Her vil man komme over alt fra splitter nye leiligheter i Tynset sentrum til «fjølbuer» langt oppe på fjellet.

Med andre ord kan man se fram til en variert arbeidshverdag!

Ser du på Røros som en mer naturlig arbeidsplass hører vi også gjerne fra deg!

 

Hvem er du?

Du er glad i å prate med folk, selvstendig, positiv, med godt humør og stå-på-vilje. Om du er nyutdannet eller erfaren vil vi gjerne høre fra deg! En viss markedskunnskap og nettverk vil være en fordel, men ønske om å lære en ny plass å kjenne er også interessant for oss.

Kanskje du de siste årene har løpt i hamsterhjulet i et hektisk byliv i storbyer som Oslo eller Trondheim? På Tynset kan du dyrke både jobben, familien og fritidsinteressene. Her er det godt å bo, jobbe og vokse opp. Byfølelsen har du også på Tynset.

Du er tillitsvekkende og har evne til å jobbe godt både selvstendig og i team. Du har god kommunikasjonsevne både skriftlig og muntlig. Du har et godt nettverk, pågangsmot og setter kundetilfredshet i fokus.

 

Vi tilbyr

  • Spennende jobb med veldig varierte arbeidsoppgaver.
  • Et trivelig arbeidsmiljø.
  • Solide eiere (Rørosbanken og Tolga-Os Sparebank) som satser på lokal tilstedeværelse.
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser.
  • God oppdragstilgang.
  • Gode muligheter for faglig utvikling og en sterk fagavdeling med god oppfølging.
  • Gunstige betingelser på finansiering og private forsikringer gjennom eierbanker.
  • Gode pensjonsordninger.
  • Bil til disponering i arbeidstiden.

 

 

Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Eiendomsmegling er en kjede i vekst og i 2021 har vi over 80 kontorer i Norge. Som megler i Aktiv får du gode utviklingsmuligheter. Hos oss heier vi på hverandre og det preger hele vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og at man blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Du har erfaring og prestasjoner å vise til. Du er selvstendig og forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

 

I Aktiv har vi også gode støttesystemer og verktøy. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder. Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden.

 

Om Aktiv Fjellregionen

Eiendomsmegleren i Fjellregionen AS består av et kontor på Røros og et på Tynset. Din jobb vil være på Tynsetkontoret, men du vil ha daglig kontakt med kollegene på Røros og med jevne mellomrom legges det opp til møter i jobbsammenheng og felles sosialt samvær. Pr. idag er vi tre ansatte. En Eiendomsmegler på Tynset samt èn Eiendomsmegler og medhjelper på Røros.

 

Kontoret ligger i Tolga- Os Sparebank sine lokaler i Parkveien 1 på Tynset. Sentral beliggenhet med god synlighet. På Røros ligger kontoret svært sentral til i Kjerkgata.

 

Søknadsfrist: snarest.

Ta kontakt med:

Tommy Nyrud
Daglig leder/eiendomsmegler
Tlf +47 98 40 50 32
Epost: tommy.nyrud@aktiv.no

Even Kokkvold
Administrerende banksjef/styreleder i Rørosbanken
Tlf +47 91 62 58 37
Epost: eko@rorosbanken.no

Tommy Nyrud Daglig leder/Eiendomsmegler 98 40 50 32