Eiendomsmegler/Franchisetaker Heltid Oslo

Aktiv Eiendomsmegling har store ambisjoner i Oslo. Vi skal vokse med to nye kontorer i året fremover. Ikke nok med det, vi skal også vokse mer på de åtte kontorene vi allerede har.

Vil du jobbe som megler eller meglerfullmektig på ett av våre eksisterende kontorer eller som har lyst å starte opp ditt eget kontor med bransjens kanskje beste franschisekonsept? Har du konkurranseinstinkt, er offensiv og har ambisjoner på egne og andres vegne og vil være med på reisen mot toppen i Oslo, ja, da er du den vi ser etter.

Siden 2017 har Aktiv Eiendomsmegling økt omsetningen med 40 prosent og åpnet 17 nye kontorer rundt omkring i Norge. Bare i Bergen har vi femdoblet markedsposisjonen vår på to år. Nå er tiden kommet for å styrke posisjonen vår også i Oslo. Vi tar med oss suksessoppskriften fra resten av landet til Oslo.

 

Jobb sammen med de beste

Ønsker du å jobbe sammen med noen av beste meglerne i Oslo så har du muligheter hos Aktiv over hele byen. Vi har åtte kontorer som dekker områdene på Torshov, Carl Berner, Grünerløkka, Frogner, Grønland/Bjørvika, Sagene/Bjølsen, St. Hanshaugen/Bislett og Lambertseter/Østensjø.

På alle Oslo-kontorene får du anledning til å jobbe med, samarbeide med og konkurrere med noen av bransjens beste fagfolk. Her får du muligheten til å bli en viktig spiller på et vinnerlag – med mål om felles seirer for selger og kjøper.

Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og at du blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Du har prestasjoner å vise til og du vet at det å være best krever innsats og tid – og kontinuerlig forbedring. Du er selvstendig og forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

 

Oppfyll drømmen om eget kontor

Til tross for at Aktiv har en sterk posisjon i Oslo så er det fortsatt deler av byen hvor ikke har kontor. Det ønsker vi å gjøre noe med. Og du kan få lov til å drive det. Vi tør påstå at vi tilbyr bransjens beste franchisekonsept og som sammen med vår sterke merkevare gir deg de riktige verktøyene for å sluttene.

De neste årene vil vi gjerne åpne kontorer på Majorstuen, Nordstrand, Stovner/Groruddalen, Furuset, Bjerke og aksen Ensjø-Lørenskog. Har du gründerånd i blodet, ambisjoner og en drøm om å drive ditt eget kontor, har du nå en unik mulighet.

 Du vil få anledning til å forme din egen hverdag og bruke tiden på det du er best til. I Aktiv har vi satt kvalitet i system gjennom gode støttesystemer og verktøy, innarbeidede rutiner og tilgang til en av landets beste kvalitetsavdelinger på kjedekontoret. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget, fornøyde kunder og ansatte.

Ta kontakt med adm.dir. i Aktiv Eiendomsmegling Karsten Onsrud på tlf. 90840279 for en prat enten du har lyst å megle på ett av våre Oslokontorer eller åpne ditt eget kontor.

Karsten Onsrud Administrerende direktør 90840279