Kaia Hostvedt Dahle på kontorpulten
Eiendomsmegler Heltid Tønsberg

Aktiv Eiendomsmegling i Tønsberg har sterkt økende oppdragsmengde og kundevekst, og har behov for to nye eiendomsmeglere. Vi har ambisjoner og det håper vi du også har. Med en voksende oppdragsmengde kan vi by på en virkelig god start på meglerkarrieren i vårt område.

Dette er en gylden mulighet for deg som allerede jobber som megler i Tønsberg eller som har lyst til å etablere deg som eiendomsmegler i ett annet område enn du jobber nå.

Kanskje er du lei av å megle små leiligheter i Oslo, eller ønsker deg ett større marked og utvalg enn Horten eller Røyken? Kanskje har du familie i Vestfold og vil flytte nærmere dem? Kanskje kjæresten eller ektefellen lengter hjem til Tønsberg? Eller synes du bare, som oss, at Tønsberg er en fabelaktig og fin by, som du har lyst til å bo og jobbe i.

Er du eiendomsmegler, eiendomsmeglerfullmektig eller jurist, og kan tenke deg å jobbe som eiendomsmegler hos oss, så ønsker vi å komme i kontakt med deg.

På Tønsberg-kontoret er vi i dag et sterkt team på tre meglere. Hos oss er vi opptatt av faglig utvikling og å ha det gøy på jobb. Vi trives sammen både i og utenfor arbeidstid. Vi samarbeider også tett faglig og sosialt med vårt søster-kontor, Aktiv Sandefjord

I Aktiv-kjeden og på Tønsberg-kontoret får du anledning til å jobbe med, samarbeide med og konkurrere med noen av bransjens beste fagfolk. Her får du muligheten til å bli en viktig spiller på et vinnerlag – med mål om felles seirer for selger og kjøper.

Aktiv Eiendomsmegling er en kjede i vekst og i 2020 har vi over 80 kontorer i Norge. Som megler i Aktiv får du både gode utviklingsmuligheter og karrieremuligheter. Hos oss heier vi på hverandre og det preger hele vår kultur.

Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og at man blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Du har prestasjoner å vise til og du vet at det å være best krever innsats og tid – og kontinuerlig forbedring. Du er selvstendig og forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

I Aktiv har vi også gode støttesystemer og verktøy. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder. Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden.

Bli med på vårt vinnerlag, ta kontakt i dag.

Vi tar deg videre!

Søknadsfrist: Snarest

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Kaia Hostvedt Dahle Eiendomsmegler MNEF/Daglig leder 90 98 29 98