Sport and life achievements and success concept. Rear view sporty girl raising arms towards beautiful glowing sunshine.
Eiendomsmegler Heltid/Fast Brumunddal

Aktiv Eiendomsmegling Ringsaker trenger flere eiendomsmeglere til vårt kontor i Brumunddal.

Vi søker deg som får ting til å skje og som har konkurranseinstinktet i orden. I Aktiv har vi gode støttesystemer og verktøy. Dette setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder. Du har eiendomsmegler- eller juristutdannelse, eventuelt bestått eksamen for overgangsordning.

I Aktiv er det gode utviklingsmuligheter og karrieremuligheter. Hos oss heier vi på hverandre, og det preger vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og hvor man blir lyttet til.

Samtidig har vi forventninger til deg: Du har prestasjoner å vise til og du vet at det å være best krever innsats, tid, og kontinuerlig forbedring. Du forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

Du vil få muligheten til å jobbe sammen med – og lære av – noen av bransjens beste meglere. Du vil få kolleger som brenner for faget sitt og for Aktiv – og ikke minst for kundene og gode kundeopplevelser.

Du vil få grundig opplæring tilpasset ditt behov, gode støttesystemer og muligheter for kontinuerlig faglig utvikling.

Trivsel er viktig og vi er opptatt av å ha det bra på jobben. Vi har felles fysisk trening hver uke. Vi har avtale med osteopat med jevnlig  individuell behandling, råd og tips. Det sosiale står også i sentrum med kick-offs, månedsmøter og andre sosiale samlinger.

Aktiv tar deg videre! Bli vår nye kollega – søk i dag!

Espen Strøm Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF 41560500