Aktiv Torshov skal utvide meglerstaben, men har kun 1-2 ledige plasser. Vi søker sultne, engasjerte meglere som vil være med på kjempe helt i toppen av kjeden. Er du den som vil være med på vår fantastiske reise? Send oss en søknad i dag!

Aktiv Torshov

Grünerløkka og Torshov eiendomsmegling ble etablert i 2002 og har siden den gang vokst til å bli bland de mest omsettende meglerforretningene i bydelen. Vi ligger i øvre sjiktet i Aktiv kjeden, med over 80 kontorer, og har de absolutte ambisjoner om å fortsette med å være med i toppkampen i fremtiden. I Aktiv har vi gode støttesystemer og verktøy. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og man blir lyttet til. Hos oss kan du bli ditt beste og samtidig få noen av bransjens råeste lønnsmodeller og mulighet for å kunne bli partner i dette prestisjetunge kontoret.

Vi har i våre 20 aktive år blitt kåret til Gaselle bedrift flere ganger og har en særdeles ryddig og stabil drift. Vi har mer store ambisjoner og fokuserer hele tiden på å forbedre oss i alle ledd. Sammen med vår nye stjernemegler vil vi utgjøre en meglende stab på totalt 10 meglere og er en av de største kontorene i bydelen. Aktiv har en stolt og ydmyk historie med et sterkt fokus på kundetilfredshet.

Vi har et innarbeidet et meget godt leadssystem, i 2020 leverte kontoret over 500 leads til sine meglere. I 1. halvår 2021 har det blitt levert ut 350 leads til våre meglere.

Kontoret innehar stor faglig tyngde i alle ledd og ikke minst har vår særdeles kompetente fagansvarlige stor kunnskap etter over 24 år i bransjen. Dette er det svært få, om noen, i vårt markedsområde som har. Dette gir oss alle en god trygghet i hverdagen og ut mot våre kunder i ett stadig tyngre lovregulert meglersamfunn. Utover kontorets faglige tyngde og kompetanse, har Aktiv den absolutt beste og mest oppdaterte kvalitetssjef med hennes advokater og medhjelpere på oppdatering av lovverk og maler.

Vi bruker mye tid og ressurser på det sosiale som for oss er meget viktig. Hvert kvartal prøver vi å ha «mini kickoff», i tillegg til årets store happening Aktivs kickoff i staren av januar. Dette er alltid et av årets høydepunkter. 1-2 ganger i året har vi turer i Norge eller utlandet, bl.a. Tønsberg, Norefjell, München, København, Barcelona, Malaga, Praha etc.

 

Du må:

– Ha utdanning som eiendomsmegler/megler/jurist.

 

Vi ønsker også at du:

– Jobber godt selvstendig og i team

– Er ansvarsfull

– Er kreativ og kan inspirere kolleger

– Viser stort engasjement og innsats

– Har høye ambisjoner og ønske om å bli den beste eiendomsmegleren i vårt nærområde

– Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

– Innehar gode sosiale antenner!

 

Vi tilbyr

– Meget velfungerende leads system – våre meglere fikk mer enn 500 leads i 2020

– Egen backoffice som lar meglerne fokusere på salg

– Et utfordrende og svært produktivt miljø med fokus på service og kvalitet

– Skreddersydd lovpålagt etterutdanning

– Faglig og sosialt godt miljø – hver dag!

– Varierte arbeidsoppgaver

– Stort oppdragspotensiale

– Svært gode lønnsbetingelser for den rette!

 

Send din søknad snarest til:
Thomas Wahl Daglig leder / Eiendomsmegler 40 800 444