Eiendomsmegler Heltid Rjukan

Aktiv Tinn/Vinje søker eiendomsmegler

Vi søker en eller flere eiendomsmeglere som vil jobbe i et spennende bolig- og hyttemarked i Tinn og Vinje kommune. Lokalene våre er plassert på Rjukan i midten av flere store hytteområder, bl.a. Gaustablikk og Rauland.

Aktiv Tinn/Vinje trenger en eiendomsmegler som er fremoverlent, kvalitetsbevisst og ønsker å skape gode resultater, både alene og sammen med oss. En god rådgiver som er profesjonell, får tillit i markedet og motiveres av fornøyde kunder.

Vi har ambisjoner om å ha Norges mest fornøyde kunder sammen med resten av Aktivkjeden. Her får du muligheten til å være med på å bygge og skape et lokalt vinnerlag.

Hos oss får du en variert hverdag, gode betingelser og gode muligheter for utvikling. Her heier vi på hverandre, og det preger vår kultur. Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og du blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: at du presterer og at du vet at det å være best krever innsats og tid – og kontinuerlig forbedring. Du forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

Du vil få god opplæring tilpasset ditt behov, gode støttesystemer og muligheter for kontinuerlig faglig utvikling. Trivsel er viktig og vi er opptatt av å ha det gøy på jobben og sosiale samlinger med bl.a. kick-off.

Vi er et lag på ti ansatte fordelt på tre kontorer, Kongsberg, Notodden og Tinn/Vinje. Vi har et godt samarbeid med våre eiere, som er to lokale sparebanker og to boligbyggelag. I Tinn er vi samlokalisert med bank i et hyggelig og sosialt miljø. Banken har også filial i bl.a. Rauland.

Bli vår nye kollega! Kontakt Monica Bakken på telefon 97554901 eller send en mail til monica.bakken@aktiv.no. Vi gleder oss til å snakke med deg!

Kvalifikasjoner: Eiendomsmegler, Eiendomsmeglerfullmektig, Ansvarlig megler med overgangseksamen, Jurist, Advokat

Torgrim Yli Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF 91790370