vinduet på sagenefilianen til aktiv eiendomsmegling
Oppgjørsmedarbeider/Backoffice Heltid, Vikariat Oslo

Til vårt kontorlokale i Parkveien søker vi Eiendomsmegler/Eiendomsmeglerfullmektig som ønsker å jobbe med arbeidsoppgaver innen Backoffice og Eiendomsoppgjør.

Vi søker deg som ønsker å jobbe i et faglig sterkt miljø og få muligheten til å utvikle deg selv, samt å være med på utvikling av tjenester mot meglerkontorer i Aktiv kjeden. Vi ønsker en Backoffice «spesialist» til å være med å utvikle en avdeling for spesialisering av Backoffice tjenester, samt bistå med oppgjørsrelaterte oppgaver i Oppgjørsavdelingen

Arbeidsoppgaver:

 • Utvikling av Backoffice tjenester, samt bistå med oppgjørsrelaterte oppgaverKvalifikasjoner
 • Eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig/oppgjørsansvarlig

Personlige egenskaper

Du er nøyaktig, effektiv og utadventdt. Du er en god lagspiller, men jobber også godt selvstendig. Du liker å jobbe med mennesker og kommuniserer godt både muntlig og skriftlig. Du trived godt når det er mye å gjøre og liker å ta initiativ og dele erfaringer. Du har erfaring fra eiendomsmeling/backoffice. Har du erfaring med oppgjør er det en fordel, men ingen forutsetning.

Vi tilbyr

Vikariat med spennende arbeidsoppgaver innenfor eiendomsmegling og oppgjør. Jobbe som backoffice for eksterne meglerkontorer samt oppgjør på ekstern oppgjørsavdeling.

Om Aktiv Eiendomsoppgjør

Aktiv Eiendomsoppgjør er en del av Eika Gruppen, som er en attraktiv arbeidsplass med engasjerte og kompetente medarbeidere med en visjon om å styrke lokalbankene slik at de kan være en drivkraft for vekst og utvikling for kundene og lokalsamfunnet.

Vi er stolte over at vi i flere år har ligget på topp i arbeidsglede sammenlignet med andre i finansbransjen. Vi anser mangfold blant våre medarbeidere som en styrke og vi jobber kontinuerlig for at alle skal føle psykologisk trygghet og oppleve at det er rom for å være seg selv. I tråd med dette har vi nylig inngått et partnerskap med ODA, som er Nordens ledende nettverk for kvinner i tech. Vi tar også vårt samfunnsansvar alvorlig og jobber for et mer bærekraftig næringsliv og miljø. Eika Gruppen har signert FNs prinsipper for bærekraftig bankdrift, er medlem av UNEP FI og alle våre lokasjoner er miljøtårnsertifiserte.

Videre tilbyr vi:

 • En spennende og sentral stilling som gir store muligheter for personlig og faglig utvikling
 • En organisasjon i kontinuerlig utvikling med ambisiøse mål og et viktig samfunnsoppdrag
 • Fokus på kompetanseheving og utvikling
 • Konkurransedyktig lønn med svært gode pensjonsordninger (7-20%)
 • Gode sosiale ordninger som gunstige lånebetingelser og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler i Oslo sentrum
 • Muligheter for hjemmekontor
 • Tilgang til ferieleiligheter i Frankrike og Spania
 • Spennende og varierte aktiviteter gjennom bedriftsidrettslaget i Eika
 • Pusterom med Eika Pustepause som tilbyr kulturelle innslag i løpet av året

Ikke minst får du jobbe sammen med engasjerte, morsomme og hyggelige kollegaer med kloke hoder, varme hjerter

 

Søknadsfrist: 25. november 

Beate Jopke Desmot Daglig leder og fagansvarlig 908 31 919

Aktiv Eiendomsoppgjør AS